Fiskefartøy

Lokalisert ytterst mot Norskehavet i Midt-Norges største fiskerihavn, er vår spesialitet å levere det beste utstyret for mest effektiv fangst til kystfiskebåter.

Riktig utstyr betyr større fangst, og bedre driftsøkonomi. Om du fisker med garn, not eller snurrevad, – vi tar den elektroniske jobben!

Angelsen Senior

Batterihybridfiskebåten «Angelsen Senior» er bygget i Kroatia, av Moen Marin AS. ‍Angelsen Senior er rigget for garn, og har hybriddieselelektrisk og batteridreven framdrift.

Read moreLes mer

Myreng Fisk

Myreng Fisk er byggenummer 50 ved Båt og Motorservice AS, og ble i april 2018 overlevert til Myreng Fisk AS i Båtsfjord. Fiskebåten måler 36 fots lengde og er topp utrustet for for garn og line til gjenfangst av rømte oppdrettslaks.

Read moreLes mer

Aud-Jorunn

Garnbåten Aud-Jorunn eies av Agnar Angell, og har base i Sørreisa i Troms. Båten er bygget av Rørvik-firmaet Viknaslipen AS, og har en lengde på 14,99 meter. Navigasjons-, kommunikasjons- og fiskeletingsutstyr er levert og montert av Navy Rørvik

Read moreLes mer

Oda

Fiskebåten Oda ble levert til reder Knut Skjong fra Vigra i november. Sjarken har en lengde på 10,98 meter og en bredde på 4,7 meter. Båten er bygget i sin helhet av Båt & Motorservice AS i Rørvik. Moen Design AS står bak design og prosjektering. Navigasjons-, kommunikasjons- og fiskeletingsutstyr er levert og montert av Navy Rørvik.

Read moreLes mer

Rasken

Fiskebåten Rasken ble levert til Partsrederiet Sørensen juli 2015. Fjordfiskefartøyet på 10,05 meter er byggenummer 45 ved Båt og Motorservice AS, og hovedsakelig tenkt å bli brukt til å fiske etter leppefisk, men er også rigget for not- og garnfiske. Navigasjons-, kommunikasjons- og fiskeletingsutstyr er levert og montert av Navy Rørvik.

Read moreLes mer

Trønderbas

Trønderbas er en 68,25 meter lang kombinert snurper og tråler til Ivan Ulsund Rederi. Båtens fiskeområde brer seg fra vest for Storbritannia til Barentshavet.

Read moreLes mer

Vibeke Cathrin

Verft: Moen Marin AS, Kolvereid. Byggeår: 2013. Størrelse: 14,99 x 6,30 meter. Lasterom: 60 kubikkmeter. Containerplass: 17 tonn sløyd fisk. Hovedmotor: 525 Hk Deutz. Eier: Martin Solhaug. All maritim elektronikk, inkludert dobbel ekkoloddløsning med splittbeam for måling av biomasse og størrelsesfordeling, integrasjon med strømlogg.

Read moreLes mer