Navy Rørvik

Navigasjon og kommunikasjon
satt i system

Nyheter

Oppdatert på ny teknologi? Innovativ og kreativ?

Jun 25, 2021

Vil du være med i et team som utvikler morgendagens navigasjonsløsninger?

Les mer

Klinket til med toppkarakter på fagprøven i dataelektronikk!

Feb 11, 2020

Som godkjent lærlingbedrift er Navy Rørvik en aktiv pådriver for å dekke regionens kompetansebehov innen maritim elektronikk. John Elias Normann fra Bodø valgte nettopp Rørvik og Navy som lærlingplass.

Les mer

Angelsen Senior

Mar 1, 2019

Batterihybridfiskebåten «Angelsen Senior» er bygget i Kroatia, av Moen Marin AS. ‍Angelsen Senior er rigget for garn, og har hybriddieselelektrisk og batteridreven framdrift.

Les mer

Tjenester

Fiskefartøy

Lokalisert ytterst mot Norskehavet i Midt-Norges største fiskerihavn, er vår spesialitet å levere det beste utstyret for mest effektiv fangst til kystfiskebåter.

Riktig utstyr betyr større fangst, og bedre driftsøkonomi. Om du fisker med garn, not eller snurrevad, – vi tar den elektroniske jobben!

Les mer
Oppdrettsfartøy

Oppdrettsbransjen er i rivende utvikling, noe som gjenspeiles gjennom behovet for nye og effektive spesialfartøy. Her kan nevnes selskaper som leverer undervannstjenester, og selskaper som gjennomfører utlegg av fortøyninger, ROV survey, skivevasking av nøter, vasking og kontroll av oppdrettsmerder, samt frakt og slep.

Les mer
Passasjerfartøy

Navy Rørvik leverer maritim elektronikk til kunder som driver kommersielt innen frakt av passasjerer og gods langs norskekysten.

Det får stor konsekvenser om hurtigbåter og ferger ikke går, eller lakseforet ikke kommer ut til merdene, – uansett årstid, i storm eller stille.

Les mer

Leverandører

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Kontakt oss

Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Her var det vist noe som gikk galt!